Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Lady Gaga

Otkriveno zašto je slavna pjevačica raskinula zaruke

lady gaga

Drugi njen prijatelj ispričao je kako se Carino nije najbolje ponašao prema njoj

Nakon što je pjevačica Lady GaGa (32) prekinula zaruke s lovcem na talente Christianom Carinom (50), svi su nagađali da je razlog tome njen kolega Bradley Cooper (44).

Ona i Bradley zajedno su glumili u filmu ‘Zvijezda je rođena’, a obožavatelji su između njih primijetili veliku hemiju dok su uživo pjevali pjesmu ‘Shallow’.

Ipak, otkriven je pravi razlog prekida. Otkako je izgradila karijeru, Lady GaGa nema predaha. Konstantno na nečemu radi, a već je nanizala puno hitova. Christian ju je, tvrdi izvor, htio sputavati u ostvarenju njenih zamisli. Mislila je da je narušavao njen kreativni proces, prenosi Cosmopolitan.

Prijatelj pjevačice dodao je da Lady GaGa nije željela riskirati ugrožavanje vlastite karijere zbog muškarca i to nije nešto što bi ona inače trpjela.

Čim su pjevačica i lovac na talente prekinuli, drugi njen prijatelj ispričao je kako se Carino nije najbolje ponašao prema njoj.

– Bio je ljubomoran. Sve vrijeme je morao znati gdje je i slao joj je poruke. Njeni prijatelji ga nisu voljeli – rekao je prijatelj.