SHOWbuzz

dragana varagić

Ovako danas izgleda Jagodinka Simonović iz “Varljivog leta” (FOTO)

02/02/2021

Ona je sada gostovala u Jutarnjem programu na Prvoj televiziji, gdje je govorila o svom životu u Kanadi

Glumicu Draganu Varagić pamtimo po ulozi Jagodinke Simonović u filmu “Varljivo leto”, a posljednjih godina se nije eksponirala u javnosti, s obzirom na to da živi i radi u Kanadi.

Ona je sada gostovala u Jutarnjem programu na Prvoj televiziji, gdje je govorila o svom životu u Kanadi, novim projektima, kao i ispovijesti glumica o navodnom seksualnom zlostavljanju od strane Miroslava Mike Aleksića, prenosi Telegraf.rs.

“Nije me bilo ovdje 20 godina, i nekako sam bila šokirana kada sam čula za to. Moja reakcija je bila pustite me da odrastem, pustite me da postanem profesor. Povremeno radim u Kanadi. Povratak je uvijek lakši nego kada odlaziš u nepoznato”, rekla je glumica.

Dragana se potom osvrnula na ispovijesti svojih mlađih koleginica Milene Radulović i Ive Ilinčić i glumicama je pružila podršku.

“Kada razgovaramo o mojim mlađim koleginicama Mileni i Ivi, govorim sa mnogo poštovanja i divljenja prema tome što su uradile i njihovoj potrebi da zaštite mnoge druge djevojke. To je herojski, meni je to vrlo potresno. Imaju moju podršku. U Kanadi su stvari uređene drugačije. Sva pravila su u pravilima Unije i vrlo su jasna. U principu su svi odnosi jako pojašnjen”, zaključila je.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.