Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ovo je posljednja video snimka koju je Donna Ares objavila na društvenim mrežama

donnaares

Pjevačica Azra Kolaković, poznatija kao Donna Ares, nakon duge i teške borbe s karcinomom preminula je u Bihaću.

Donna se godinama borila sa rakom, a svoje fanove je redovno obavještavala kako teče liječenje.

Veliki broj muzičara i Azrinih prijatelja nastupio je na njenom posljednjem velikom koncertu 16. aprila 2015. godine u Zetri koji je organizovala kako bi prikupila novac za svoje i liječenje drugih oboljelih od raka. Te godine je objavila i knjigu “Soba za nikoga” koja je bila njena ispovijest inspirisana borbom protiv teške bolesti.

Posljednju video snimku na društvenim mrežama Donna Ares objavila je 27. aprila. Ta je snimka možda i najbolji opis ko je bila Azra Kolaković. Žena koja je živjela za muziku, za njoj bliske osobe, žena koja je i u najtežim trenucima života oko sebe širila pozitivnu energiju.

U posljednjoj objavi na Instagramu napisala je: “VOLI VAS VAŠA DONNA ARES”.

VOLI VAS VASA DONNA ARES !!!! facebook.com/DonnaAresFB/posts/10155790751248330

Objavu dijeli Donna Ares (@donnaares)

Prije te fotografije, Donna je objavila fotografiju kojom je svojim pratiteteljima i fanovima objavila da se razišla sa svojim dugogodišnjim partnerom Džavidom Ljubovcijem.

Rođena je 1. januara 1977. godine u Bihaću, a muzikom je počela da se bavi dok je još bila dijete.

Pod imenom Donna Ares prvi put je nastupla 1997. godine na izboru za pesmu Evrovizije na Dori, a iste godine ostavila je veliki uspjeh sa svojom pjesmom “Kazna” na festivalu Bihać ‘97, koja je lansira visoko na sve top liste u BiH.