Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

tjentište

Ovogodišnji Nektar OK Fest donosi bogat kulturni, muzički i turistički sadržaj

ok fest (1)

Drugoga dana, u programu nastupaju Mladen Tomica, Toni Juranović i Neb Jacka.Također će biti upriličena promocija knjige Dušana Vesića „Bunt dece socijalizma“

Nektar OK Fest bit će održan od 13. do 15. augusta na Tjentištu, gdje posjetioce očekuje mnoštvo sadržaja koji pored bogatog muzičkog programa s nastupom najpoznatijih muzičkih imena iz regiona, obuhvataju i promocije knjiga, filmske projekcije, rafting avanturu rijekom Tarom, planinarske šetnje i posjetu nekim od najljepših vidikovaca u Nacionalnom parku Sutjeska.

Prvi festivalski dan započinje na Sky Cola OK summer stage-u uz Dj-eve Sinišu Tamamovića i Alexader G, potom slijedi nastavak programa na Sensation OK stage-u u OK kampu uz Love Hunters i Mortal Kombat. Večernji sati na Jägermeister main stage rezervisani su za program i atmosferu za koju će se pobrinuti Van Gogh, Goran Bare & Majke, Brkovi i Moreuz.

Drugoga dana, u programu nastupaju Mladen Tomica, Toni Juranović i Neb Jacka.Također će biti upriličena promocija knjige Dušana Vesića „Bunt dece socijalizma“.

OK kamp će i ove godine biti epicentar zabave i provoda, za koje će se u subotu na Sensation OK stage-u pobrinuti Marčelo i Napeti Quintet, te Atheist Rap. Ljubitelji sedme umjetnosti uživaće u filmskoj projekciji na OK Cinema stage-u gdje je na programu projekcija filma „Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu“, režisera Mladena Matičevića.

Na programu OK Festa nastupit će i Bajaga i instruktori, TBF, Buč Kesidi i Who see.

Poslednjeg festivalskog dana između ostalog publika će imati priliku da čuje nastupe grupa Zoster i Ritam Nereda.

Prostor ispred Hotela Mladost biće mjesto za projekciju dokumentarnog filma „Tusta“, režisera Andreja Korovljeva.

U samom finišu OK Festa nastupit će Hladno pivo; Darko Rundek & ekipa; Kanda, Kodža i Nebojša, te SOPOT., saopćeno je iz Direkcije Festivala.