Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Paltrow: Prije bi umrla nego dala djeci supu iz vrećice (FOTO)

Gwyneth Paltrow

O zarukama Gwyneth Paltrow (45) i Brada Falchuka (46) šuškalo se nekoliko sedmica, no glumica je glasine sada prvi put potvrdila i to “sladunjavom” fotografijom koja je objavljena i na njenom portalu “Goop”.

– Jako smo sretni što smo se spojili na raskršću naših života, kada svaki naš uspjeh, kao i pad, predstavlja temelje za zdravu i sretnu vezu, rekao je par.

Glumica i scenarist serija “Glee” i “Američka horor priča” svoju su vezu potvrdili 2014., samo nekoliko mjeseci nakon što se Gwyneth razvela od frontmena Coldplaya, Chrisa Martina (40).

Iako par svoju privatnost strogo čuva te se rijetko pojavljuje zajedno na društvenim događajima, Paltrow se u posljednje vrijeme hvalila svojom “modernom porodicom”.

Gwyneth je otkrila da na druženja s Martinom često dovodi i Falchuka. Gwynethina djeca koje ima s muzičarom, Apple (13) i Moses (11), dobro se slažu i s Bradovom djecom, koje on ima iz 19 godina dugog braka sa producenticom Susan Bukinik. Sa prvom suprugom, scenarist ima sina Brodyja i kćer Isabelle.

Oskarovka je scenarista upoznala na setu serije “Glee”, u kojoj je imala gostujuću ulogu.

– Ovo je najljepša žena svih vremena. Svi smo pravi sretnici što je došla na ovaj svijet, ali ja sam najsretniji – rekao je Brad za Gwynethin rođendan.

Paltrow je posljednjih godina na meti kritika zbog sadržaja na svom lifestyle portalu, na kojem često promovira “alternativna” metode uljepšavanja i održavanja zdravlja, a katkad dijeli savjete i o roditeljstvu.

– Moja djeca smiju piti Coca Cola jednom sedmičnom, a radije bih umrla nego im dala da jedu supu iz vrećice – rekla je glumica prije tri godine.