SHOWbuzz

Milica Đurđić

Partnerka Ane Brnabić fotografisala se za prestižni svjetski magazin

03/12/2021
Foto: Društvene mreže

Kako javljaju srbijanski mediji, Đurđić je doktorica koja je u Beogradu, sa svim desetkama završila medicinu

Milica Đurđić, partnerka srbijanske premijerke Ane Brnabić, izazvala je divljenje fotografisanjem za naslovnu stranu prestižnog svjetskog časopisa L'Officiel Arabia.

Kako su naveli, Milica je u Dubaiju dala intervju, u kom je govorila na koji način promoviše srpsku kulturu i umjetnost. Kako javljaju srbijanski mediji, Đurđić je doktorica koja je u Beogradu, sa svim desetkama završila medicinu.

Upravo je i o svom poslu govorila u velikom intervjuu za pomenuti magazin.

“Moj moto je da dam sve od sebe i tretiram pacijente ne kao slučajeve ili brojeve, već kao ono što jesu – ljudska bića sa svojim životnim pričama, porodicama, voljenima. Često je teško i emotivno. Pritisak i odgovornost su ogromni, ali kao radiolog morate da ostanete mirni i fokusirani jer ono što vidite može spasiti nečiji život”, istakla je Milica.

Dodaje da nije sigurna na koji je način kvalifikovana da daje savjete mladim ženama.

“Takođe, mislim da bi to bilo pretenciozno. Trudila sam se tokom svog života da ostanem verna sebi, ali svaki pojedinac bira svoj put i svaki od tih izbora treba podjednako poštovati, a ne osuđivati”, još je jedna od Miličinih izjava za L'Officiel Arabia.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.