Pitali Severininog svekra je li vidio njene gole fotografije… (FOTO)

severina1
(FOTO screenshoot instagram.com/severina)

– Sve je normalno, uvijek je bilo i bit će. Nemam nikakav komentar, zašto bih ga uopće imao, odgovor je Severininog (46) svekra, Dragana Kojića Kebe (58), kojeg su novinari srpskog Blica pitali da prokomentira fotografije na kojima je navodno gola Severina.

No, novinarka je bila uporna s pitanjima te ga upitala je li joj na taj način neko htio napakostiti.

– Ne znam, ne mogu se baviti time kad je sve u redu sa mnom i s mojom porodicom. Vi morate naći te s kojima nije u redu, a što se tiče Severine i Igora, sve je u najboljem redu – rekao je folk pjevač.

Objasnio je da ne zna jesu li fotografije namještene ili ne, a na pitanje je li lično vidio te fotografije, Keba se samo slatko nasmijao.

– Valjda vam ovaj osmijeh nešto govori. Neka drugi istražuju to, kako, zašto i ko to radi – rekao je za kraj Severinin svekar.

Podsjetimo, srpski mediji su 2. oktobra objavili kako imaju nove eksplicitne fotografije na kojima se, navodno, nalazi pjevačica. Ukoliko su autentične i zaista je riječ o njenim selfiejima, odnosno pjevačica ih je snimila sama na svom mobitelu, nekoliko je mogućnosti.

Jedna je da su joj fotografije ostale na nekom starom mobitelu kojeg se ona riješila, a neko drugi ga se dokopao i onda ih podlo iskoristio bez njenog pristanka. Druga je da je neko hakirao njen postojeći mobitel ili računar i ukrao joj fotografije iz njenih foldera ili baza fotografija. U oba ta slučaja bila bi riječ o krivičnom djelu, čime bi se trebala pozabaviti policija. I naravno, treća mogućnost, da je slike objavio neko kome ih je Severina već ranije slala.