svjetska zvijezda

Počinje prodaja karata za Stingov koncert: “Ne pamtimo ovakav interes”

sting

Kako je već najavljeno u ponedjeljak, jedna od najvećih muzičkih zvijezda današnjice, Sting, održat će koncert po prvi put u Sarajevu, 19. marta, 2022. u 20 sati u Zetri!

„Otkako postoji servis www.kupikartu.ba ni za jedan muzički događaj nije vladao ovakav interes kao za prvi koncert Stinga u Sarajevu! Naši serveri su spremni a naše kolege i kolegice na svim prodajnim mjestima širom BiH spremno će dočekati u petak u 9 sati sve zainteresovane koji žele na vrijeme osigurati kartu za ovaj muzički događaj 21. stoljeća!“, istakao je Elvedin Gičević iz servisa kupikartu.ba.

Kako je već najavljeno u ponedjeljak, jedna od najvećih muzičkih zvijezda današnjice, Sting, održat će koncert po prvi put u Sarajevu, 19. marta, 2022. u 20 sati u Zetri!

Za sarajevski koncert Stinga, publika iz cijele Bosne i Hercegovine kao i čitavog regiona će imati priliku kupiti ulaznice po najjeftinijoj cijeni na cijeloj evropskoj turneji:
• parter 69KM
• fan-pit (samo 1500 karata) 99KM i
• tribine (99KM)

Najveći regionalni nezavisni promoter, produkcija “Avalon” dovodi Stinga sa “My Songs Tour”.

„Stinga smo prvi put u Skoplju organizirali u oktobru 2017. u dvorani „Boris Trajkoski“ i svih 9000 karata se prodalo za nepuna 4 sata“, ispričao je Boban Milošeski iz „Avalon“ produkcije svoje iskustvo i zbog toga pozvao sve zainteresovane da ne odgađaju kupovinu do posljednjeg trenutka. Koncertu će moći prisustvovati svi koji pokažu dokaz o vakcinaciji ili preležanom covidu u posljednjih šest mjeseci, a bit će osigurano i testiranje pred dvoranom.

Dva sata Stingovih najvećih hitova činit će okosnicu njegovog prvog nastupa u Sarajevu, ali će istovremeno biti i promocija novog albuma „The Bridge“ koji izlazi 19. novembra i već je najavljen uspješnim radijskim hit-singlom “Rushing Water”. Kao specijalni gost, koncert će otvoriti 45-minutni nastup Joe Sumnera sa svojim bendom.