Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

gabriela spanic

Popularna glumica iz meksičkih sapunica u 47. pozira “kao od majke rođena”

87610496_505939586995963_1603405257537497892_n (1)

Volim biti potpuno odjevena ili potpuno gola. Ne volim ništa polovično

Glumica Gabriela Spanic (46), koja se proslavila u meksičkim sapunicana, a posebno u onoj pod nazivom “Otimačica”, pokazala je kako su godine za nju samo broj.

Pozirala je potpuno gola, a fotku je objavila na Instagramu.

– Volim biti potpuno odjevena ili potpuno gola. Ne volim ništa polovično – citirala je Spanic Marilyn Monroe u opisu fotografije koja je u prikupila preko 130.000 lajkova, a nije nedostajalo ni komentara zaluđenih fanova.

Inače, ova glumica hrvatskih korijena nema problema s golišavim fotografijama, što je dokazala prije desetak godina kada je skinula sve krpice sa sebe i potpuno gola pozirala za meksički erotski časopis H Extremo.

Ipak, kako su godine odmicale, Gabriela je svim snagama htjela zadržati mladenački izgled uz pomoć hirurga što je sada više nego očito.

To su primijetili i obožavatelji na Instagramu koju joj zamjeraju da se uništila operacijama.

“Bože, što se dogodilo s njom? Postala je potpuno neprepoznatljiva”, “Ovo je prestrašno, pogledajte te jagodice na njenom licu. Kakva šteta”, “Hirurg je odradio loš posao”, “Nevjerojatno koliko je uništeno lice koje je nekada bilo savršeno”, samo su neki od komentara koji se mogu pronaći u opisu njenih posljednjih fotografija.