SHOWbuzz

demi lovato

Popularna pjevačica otvorila dušu: Doktori su rekli da sam imala 5-10 minuta…

20/03/2021

"Doslovno sam ostavljena da umrem..."

Američka pjevačica i glumica Demi Lovato otkrila je da su je minute dijelile od smrti od predoziranja u julu 2018. godine te da je “zapravo morala umrijeti da bi se probudila”.

Pop zvijezda govorila je o razdoblju poslije svoje vrlo javne zdravstvene krize u intervjuu u emisiji CBS Sunday Morning koji će biti prikazan u nedjelju.

“Liječnici su mi rekli da sam imala pet do deset minuta. Da me niko nije pronašao, ne bih bila ovdje”, rekla je 28-godišnja pjevačica CBS-ovoj voditeljici Tracy Smith.

“Zahvalna sam što danas ovdje sjedim”, dodala je.

Ranije ove sedmice 28-godišnja pjevačica, glumica i aktivistica objavila je iskren dokumentarac u kojem se otvorila po pitanju svoje borbe s ovisnošću, kao i o seksualnom zlostavljanju.

Demi Lovato: Ples s vragom, koji je premijeru doživio u utorak na virtualnom festivalu South by Southwest, od sljedeće sedmice će biti prikazivan na YouTubeu kao četverodijelna dokumentarna serija. Dvije epizode će biti prikazane 23. marta, a onda će po jedna nova epizoda biti prikazana naredna dva utorka.

Lovato, koja je tu noć uzela heroin s fentanilom, rekla je da ju je tu večer, nakon što se predozirala, seksualno iskoristio njezin diler.

“Doslovno sam ostavljena da umrem nakon što me iskoristio”, rekla je u dokumentarcu.

Nakon što se probudila u bolnici, Lovato je rekla da je bila slijepa. Danas, nakon više od dvije godine, pjevačica i dalje ima slijepe točke u vidnom polju, doživjela je gubitak sluha te ima tinitus.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.