SHOWbuzz

najesen u kinima

Popularni YouTuberi iz regije u igranom filmu “Idem, ideš”

25/07/2019

Oni u filmu kreću na spontano putovanje od Zagreba do Istanbula

Igrani film “Ideš? Idem!”, dugometražni prvijenac Ljube Zdjelarevića koji je prvi put na filmu okupio najpoznatije influencere i YouTubere iz regije, najesen stiže u kina.

U filmu se pojavljuju najzvučnija imena domaćeg virtualnog prostora s kojima današnje generacije odrastaju – Veronika Rosandić, Kaja Kočevar – Kaya Solo, Vid Juračić, Fran Lauš, Bogdan Ilić – Baka Prase, Nika Ilčić, Amel Družanović – Meca Cazin, Nenad Krstić – Tony TCTN i mnogi drugi, prenosi Hina.

Oni u filmu kreću na spontano putovanje od Zagreba do Istanbula, gdje ih očekuje veliki gejmerski okršaj, a iako je riječ o fikciji, svatko predstavlja samoga sebe, ističe se u najavi.

“Na putovanju ih zadese neočekivani događaji, obrati i raspleti, kroz koje će otkriti nove spoznaje, obnoviti stare ljubavi, ali i započeti nove, a sve s konačnim ciljem da putovanje završe Istanbulu”, dodaje se.

Film će otkriti kako tko od njih funkcionira u zadanim uvjetima te koliko se virtualna slika koju predstavljaju svojim generacijama razlikuje od njih samih, odnosno lika kojeg utjelovljuju.

Snimljen je u produkciji Kinoteke, a distributer je 2i Film.

“Jedinstvena je to prilika za približavanje mladim zvijezdama koje su zaposjele virtualni prostor i vješto iskoristili zadanosti digitalnog doba kako bi od svojeg imena izgradile – brend”, poručuju.

Scenarij potpisuje Nikolina Bogdanović, a producenti filma su Barbara Jukopila i Ljubo Zdjelarević. Direktor fotografije je Raul Brzić, dok je za montažu bila zadužena Ana Marija Sremec.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.