Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Potpuno izgubio živce kad je saznao čime mu se cura bavila (VIDEO)

16/02/2018

Zvijezda najvećeg ruskog reality showa Dom-2 saznao je da mu je djevojka bila prostitutka, a njihov obračun snimile su kamere.

Margarita Ovsyannikova i Simon Mardanshin učestvovali su u realityju u kojem je glavni cilj takmičara izgraditi kuću i istovremeno pronaći partnera. U showu, kad takmičar pronađe partnera, tad im je cilj zajedno izgraditi kuću.

Margarita i Simon su se “našli” u novoj sezoni, no njihovu ljubavnu idilu pokvario je jedan zadatak – detektor laži.

Naime, Mardanshin je podivljao kad je saznao da je test pokazao kako je 21-godišnja djevojka svojevremeno radila kao eskort dama, kako bi zaradila novac za auto i stan, piše The Sun.

Nakon što Simon djevojci nije htio dati rezultate detektora laži, verbalni sukob pretvorio se u fizički. Simon je u naletu bijesa bukvalno bacio svoju curu iz improvizovane kuće na pločnik, a onda su joj u pomoć priskočili drugi stanari, koji su pokušali obuzdati bijesnog momka. I onda je i između njih izbila tučnjava…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=29&v=2SsYRttSpjE

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.