SHOWbuzz

Ubila ga šipka?

Potresne fotografije sa mjesta pogibije repera Grua (FOTO)

09/09/2019

Novinari koji se nalaze na licu mjesta kažu da je tijelo repera Dalibora Andonova Grua i dalje pored čamca na mjestu pogibije

Reper Dalibor Andonov Gru poginuo je danas u 15.20 kod Nautičkog kluba “Zemun” nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu.

– Vozio je dasku sa zmajem i podigao mu se zmaj dva ili tri puta, te je tada nastao problem. Mislimo da ga je udarila neka šipka, odmah poslije toga. Već je bio plav kada smo ga izvukli i najvjerovatnije se onesvijestio od udarca – kažu očevici sa lica mjesta iz obližnjeg restorana.

Kako su očevici tragedije ispričali, tijelo repera do Nautičkog kluba dovezli su prijatelji čamcem.

“On je bio na vožnji sa tri druga, koja su ga pratila čamcem dok je letio, oni su ga izvukli iz vode. Ne znamo gdje je nastradao, ali su ga iznijeli kod Nautičkog kluba jer tu jedino može da pristane Hitna pomoć”, pričaju očevici.

“Kada se nesreća dogodila, ljudi sa čamca su dozivali pomoć pa je sa splavova pozvana Hitna pomoć. Nažalost, ljekari su samo mogli da konstatuju smrt”, naveli su očevici.

Novinari koji se nalaze na licu mjesta kažu da je tijelo repera Dalibora Andonova Grua i dalje pored čamca na mjestu pogibije.

Iz Nautičkog kluba Zemun tvrde da se nesreća nije dogodila kod njih, već da je reper tu izvađen iz vode.

“Nesreća se nije dogodila kod nas. On je samo kod nas izvučen sa tim čamcima i tu je došla hitna pomoć. On je vjerovatno imao pratioce, svoje drugare na čamcu, oni su ga negdje na vodi pokupili i u tom momentu je krenula oluja. Jedino su kod nas mogli da pristanu, da pozovu Hitnu pomoć “, rekli su za Alo iz Nautičkog kluba Zemun.

Gru je u paraglajdingu bio veoma iskusan i gotovo čitavu ljetnju sezonu provodio na Adi Bojani.

Dalibor Antonov je rođen 8. marta 1973. godine u Dimitrovgradu iz kojeg se kasnije preselio u Pančevo, a poslije toga u Beograd.

Upravo je u Beogradu završio mašinsku školu, ali ubrzo je shvatio kako je njegova sudbina da pjeva. Muzikom se počeo baviti odmah nakon srednje škole. Neko je vrijeme trenirao vaterpolo. U slobodno vrijeme je volio da skija i igra košarku.

Sa pjesmom “Biću tu” je postao najpopularniji reper 1996. godine.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.