SHOWbuzz

"Courage"

Potvrđen novi datum koncerta Celine Dion u zagrebačkoj Areni

11/06/2020

Ako vam novi datum ne odgovara, povrat za kupljene ulaznice možete zatražiti isključivo od ponedjeljka, 15. juna 2020. do petka, 19. juna 2020., poručili su organizatori

Svjetska ¸muzička diva Celine Dion zakazala je novi datum za svoj prvi zagrebački koncert koji će se održati 22. maja 2021. u Areni Zagreb, izvijestili su organizatori iz “Star produkcije”.

Zagrebački koncert dio je velike svjetske turneje “Courage”, koja je počela 18. septembra 2019. u Quebecu, a čiji je evropski dio, u kojem je Celine Dion trebala nastupiti u 32 grada, odgođen zbog mjera opreza koje se poduzimaju radi prevencije širenja zaraze koronavirusa, prenosi Hina.

“Cijeli svijet prolazio je kroz jako težak period tokom pandemije koronavirusa i moje su misli sa svima koji su osjetili patnju. Sigurna sam da ćemo zajedno i ovo prebroditi i nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Nedostaju mi koncerti … Jedva čekam ponovno pjevati sa svima vama. Ostanite zdravi i pozitivni … vidimo se u maju 2021. u Zagrebu”, izjavila je Celine Dion, prenose iz “Star produkcije” koji su zaduženi za produkciju zagrebačkog koncerta, zajedno sa Concerts West / AEG Presents.

“Upravo koncert u zagrebačkoj Areni predstavlja jedinstvenu priliku za doživjeti nastup ove velike muzičke dive prije njenog povratka nastupima u Las Vegasu. Pozivamo sve obožavatelje koji su kupili ulaznice za ovaj ekskluzivni muzički događaj da iste sačuvaju jer će one vrijediti za novi datum”, poručio je direktor “Star produkcije” Alen Ključe.

Zbog velikog interesa za taj koncert, organizator je u prodaju pustio zadnjih 200 ulaznica koje se mogu osigurati u sistemu Eventim.

Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum. Ako vam novi datum ne odgovara, povrat za kupljene ulaznice možete zatražiti isključivo od ponedjeljka, 15. juna 2020. do petka, 19. juna 2020., poručili su organizatori.

Ulaznice se vraćaju na prodajnom mjestu na kojem ste ih kupili. Kupci koji su ulaznice kupili putem weba trebaju se obratiti na info@eventim.hr. Zahtjevi nakon navedenog termina neće biti uvaženi.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.