Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Poznat novi datum Stingovog koncerta u Sarajevu

sting koncert

Svi koji su kupili ulaznice, a ne odgovara im novi datum održavanja koncerta, refundaciju novca mogu izvršiti od 01. do 07. marta

Novi datum Stingovog koncerta u Sarajevu je 2. oktobra za njegov rođendan, što je potvrđeno i na njegovoj zvaničnoj web stranici www.sting.com.

Nakon prolongiranja martovskog dijela evropske turneje My Songs, zvanično su povrđeni svi novi datumi koncerata koji su prolongirani u tom periodu.

Svi koji su kupili ulaznice, a ne odgovara im novi datum održavanja koncerta, refundaciju novca mogu izvršiti od 01. do 07. marta.

„Kako smo obećali tako smo i učinili. U rekordnom roku smo uspjeli da potvrdimo novi datum Stingovog sarajevskog koncerta. I to ni manje ni više, od ponuđene dvije opcije, uspjeli smo koncert da zakažemo 02. oktobra na njegov rođendan. Tako da će prepuna Zetra i Sarajevo imati šansu da mu to večer čestitamo zajedno svi rođendan, istakao je, između ostalog,  Boban Milošeski, vlasnik produkcijske kuće Avalon.

Svi oni koji nisu obezbijedili svoju ulaznicu na vrijeme i na listi su čekanja, imat će priliku da putem portala www.kupikartu.ba dođu do određenog broja ulaznica za koje je izvršen povrat novca objavom novog datuma koncerta. Sve upite oko refundacije ulaznica, možete poslati putem mail adrese info@kupikartu.ba, ili kontaktirati putem broja telefona 033/943-111.