Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kristina Lisina

Poznata glumica iz filmova za odrasle izvršila samoubistvo, imala je 29 godina

ssss

Snimke sigurnosnih kamera uhvatile su Lisinu kako ulazi u zgradu dok jede vrećicu čipsa, kao i jezivu sliku njenog tijela na tlu nekoliko trenutaka nakon

Glumica iz filmova za odrasle Kristina Lisina, poznatija kao Kris the Foxx, preminula je u dobi od 29 godina, izvještava New York Post. Policija istražuje njezinu smrt nakon što je pala s 22. sprata visoke zgrade u Sankt Peterburgu. Pretpostavlja se da je izvršila samoubistvo.

Istražitelji do sada nisu dali službene detalje, ali East2West News izvijestio je da je njezino tijelo pronađeno u blizini stambene četvrti u okrugu Nevski, a u njezinoj je ruci bio novčić s natpisom “uvijek si u mom srcu”.

Snimke sigurnosnih kamera uhvatile su Lisinu kako ulazi u zgradu dok jede vrećicu čipsa, kao i jezivu sliku njenog tijela na tlu nekoliko trenutaka nakon.

Mediji su izvijestili da policajci nisu uspjeli odmah utvrditi njezin identitet jer nije imala uz sebe nikakvu identifikacijsku ispravu – samo bankovnu karticu.

Lisina, koja je na Pornhubu prikupila stotine hiljada pregleda, nedavno se svojim prijateljima požalila da se osjeća usamljeno.

“Željela je imati porodicu i biti voljena”, rekao je anonimni izvor za The Sun.

U jednom je intervjuu rekla da je otišla u pornoindustriju nakon što se nije snašla radeći u banci.