christina applegate

Poznata glumica za 50. rođendan progovorila o bolesti: Teško je, ali trudim se

christina applegate

Christina je u augustu ove godine otkrila da ima multiplu sklerozu

Glumica Christina Applegate, zvijezda serija Bračne vode i Dead to Me, nedavno je proslavila 50. rođendan. Povodom toga javila se na Twitteru i spomenula je multiplu sklerozu, koja joj je ove godine dijagnosticirana.

“Napunila sam 50 godina i imam multiplu sklerozu. Bilo je teško. Šaljem toliko ljubavi svima vama ovog dana. Mnogi danas boluju, a ja mislim na vas. Nađimo tu snagu da podignemo svoje glave. Moja je trenutačno na jastuku. Ali se trudim”, napisala je Christina. U komentarima su joj brojni pratitelji pružali podršku.

Christina je u augustu ove godine otkrila da ima multiplu sklerozu.

“Prije nekoliko mjeseci dijagnosticirana mi je multipla skleroza. Bilo je to čudno putovanje, ali dobila sam ogromnu podršku ljudi koji se također suočavaju s ovim stanjem. Bit će to težak put, ali kao što svi znamo, put ide dalje. Osim ako ga neki se*onja ne blokira. Kao što je jedan od mojih prijatelja s multiplom sklerozom rekao – probudimo se i poduzimamo naznačene radnje. I to je ono što ja radim, zato sada tražim privatnost dok prolazim kroz sve ovo. Hvala vam”, napisala je tada.

Christina se ranije borila protiv raka dojke i 2008. godine se podvrgnula dvostrukoj mastektomiji.