SHOWbuzz

Jennifer Lawrence

Poznata holivudska glumica se vjenčala u tajnosti?

18/09/2019

Veza sa Maroneyjem pomogla je Jennifer da se nosi sa pritiskom javnosti

Vjeruje se da je glumica Jennifer Lawrence rekla sudbonosno “da” vjereniku Cooke Maroneyju. Maroney je direktor galerije, a sa glumicom je viđen u New Yorku kako ulazi kod matičara.

Kako prenosi Marie Claire, oni su se tamo pojavili u pratnji tjelohranitelja, prijatelja i fotografa Marka Salinger. Neuobičajeno društvo za odlazak kod matičara. Par navodno planira veliko vjenčanje u oktobru, pa je ovo izgleda bio odlazak kod matičara ne bi li zakazali datum.

Jedan od korisnika društvenih mreža koji se tada zatekao kod matičara napisao je na Twitter-u da je veoma čudan osjećaj kada odete kod matičara ne biste li zakazali vjenčanje, a pored vas prođe Jennifer Lawrence koja je takođe došla da ugovori datum.

“On je moj najbolji prijatelj pa želim i zakonski da ga vežem za sebe, zauvijek. Na svu sreću, za tako nešto postoji papirologija. Pronađete vama omiljenu osobu na svijetu i ne želite da joj dozvolite da ode. Ja sam željela da prihvatim tu ponudu”, rekla je ona.

Veza sa Maroneyjem pomogla je Jennifer da se nosi sa pritiskom javnosti, što ne čudi jer je paparazzi prate na svakom koraku.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.