Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"facebook"

Poznati bh. youtuber Amir Hadžić objavio da ide u zatvor

hadzic.jpg

Zamislite sudiju Husejina Šerbečića, koji na ročištu u sudu koristi fraze; “Izbićemo mi to tebi iz džepa”, “ja takve volim” i slično

Poznati bosanskohercegovački youtuber Amir Hadžić objavio je na svom Facebooku da će morati u zatvor.

“Upravo sam se vratio sa ročišta iz suda u Gračanici… Prvo me pokupila sudska policija u onaj zadnji dio kedija, ko kakvog ćuku, valjda da se ne mogu obadat iza. Ja se tek probudio, niko da ponudi kafom, cigarom, sramota da nemate kafe aparata u sudu”, napisao je Hadžić.

Potom je napisao šta se sve desilo u sudnici.

“Zatim je počelo suđenje na kojem mi je saopšteno da dolazi do opoziva uslovne kazne i sad valja ići u zatvor. Naknadno će mi javit presudu zatvora, međutim zatvor ne briše novčanu kaznu, tako da valjda kad izađem iz zatvora, opet idem u zatvor i tako sve infinity loop. Ja kako sam skont'o, ako zatvor ne briše novčanu kaznu, to znači da doživotno idem u zatvor, valjda”, naveo je Hadžić.

“Zamislite sudiju Husejina Šerbečića, koji na ročištu u sudu koristi fraze; “Izbićemo mi to tebi iz džepa”, “ja takve volim” i slično.
Nisam upućen, jel to kodeks ponašanja u sudnici? Osjećam se ugroženo na više načina, ne znam kakve se sudiji misli vrte po glavi.
Još jedna upečatljiva rečenica je da najviše voli ovakve kao ja, kojima ništa u državi ne valja, a pokradoše je. Tu ga upitam, jesam li ja to nazvan lopovom, kaže jesi”, napisao je Hadžić.

Također, na kraju je napisao da kada izađe iz zatvora, vraća se na Youtube, gdje ga trenutno prati 329.000 ljudi.

Sudeći prema “hashtagovima” koje je ostavio na kraju svog posta, radi se o neplaćenom porezu koji je Novalićeva Vlada uvela za freelancere!