Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Prelijepa Bosanka nasljednica je Cameron Diaz i Kate Moss (FOTO)

08/03/2016

Ivana Miličević je glumica i model koja već godinama živi američki san. Ovu ljepoticu mediji često, prema fizičkom izgledu, porede sa Cameron Diaz i Kete Moss.

Ivana je rođena u Bosni i Hercegovini, ali je zajedno sa roditeljima i braćom napustila Sarajevo i kada je imala pet godina preselila se u SAD gdje i danas živi. Već od ranog djetinjstva pokazivala je talenat za showbiznis, a njena prirodna ljepota i vragolasta narav u tome su joj dodatno pomogli da ostvari svoj san iz djetinjstva.

Ivana Milićević više od deset godina živi svoj američki san, a sve češće je upoređuju sa poznatim damama kao što su Moss i Diaz, koje su tek su u četrdesetim godinama tek dobile najveća priznanja za svoj rad i tek sada se osjeća njihov veliki doprinos u svijetu mode i filma.

Njen brat Tomislav gitarista je u svjetski popularnom bendu 30 Seconds to Mars.

Ivana je glumila u više do 20 filmova, doduše sporedne uloge, ali i veoma zapažene uloge u televizijskim serijama.  Do  sada je sarađivala sa nekim od najbitnijih imena Hollywoda na filmovima kao što su “Vanilla Sky”, “Jerry Maguire”, “Frankenstein”, “Casino Royale”, “What's Your Number?”, “Aloha”, “Love Actually”…

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.