Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prošla je kroz pakao droge: Evo kako danas izgleda Esmeralda

esmeralda

Prije nego smo imali beskrajne turske serije i razvučene reality showove s instant zvijezdama, našim malim ekranima suvereno su vladale južnoameričke sapunice. Djelomično je to bio socijalni fenomen, znalo se da se prije ručka, nakon podnevnog Dnevnika svi okupljaju oko televizora i pomno prate zgode i nezgode omiljene heroine.

Jedna od najomiljenijih junakinja iz tog razdoblja bila je megapopularna Esmeralda. Sve nas je privukla ova skromna djevojka, siromašna i slijepa od rođenja, u potrazi za svojom pravom ljubavi.

Njenu je ulogu glumila lijepa meksička glumica Leticia Calderon koja za razliku od Esmeralde, u životu nije činila same dobre izbore.

Javnosti je priznala da je imala teških problema s drogom, čak je i prošla kroz odvikavanje. Glumica se drogirala kokainom, a odlučila se izvući kad joj je najbolja prijateljica preminula na rukama.

Letizia je oduvijek željela biti glumica. Na prvu je audiciju otišla sa samo trinaest godina i tu ulogu nije dobila, ali već je iduće godine dobila priliku za televizijski debi u seriji Amalia Batista.

Svjetski poznata postala je 1997. upravo s ulogom Esmeralde, a iste se godine udala za glumca Marca Lopeza. Nažalost, u tom braku nisu cvjetale ruže, pa je nakon dvije godine uslijedio bolan razvod.

U drugom braku s Juanom Colladom je dobila dvoje djece, Carla i Luciana koji ima Downov sindrom.

I dalje u rodnom Meksiku uživa veliku popularnost, a pretežno glumi u sapunicama.