Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Razlog zbog kojeg je Kate ostavila Williama prije 12 godina

prince-william-kate-middleton

Princ William i Kate Middleton danas su jedan od najomiljenijih kraljevskih parova, a njihov brak navodno je idiličan, no prije 12 godina stvari su bile posve drugačije pa je par u jednom trenutku i prekinuo.

Naime, Kate je tada Williama ostavila zbog njegove opsjednutosti ženama te nije mogla više podnijeti to što on nema ozbiljne namjere.

No princ nije tugovao, već je prekid proslavio s prijateljima zabavljajući se u jednom klubu gdje je, nakon nekoliko čašica alkohola, u jednom trenutku uzviknuo: ”Konačno sam slobodan!”

Kate je u to vrijeme navodno forsirala zaruke i brak, dok William nije bio spreman na tu ulogu, prenosi britanski Express. A svemu tome kumovala je i kraljevska porodica čiji članovi nisu bili oduševljeni pučankom koja spremno pozira fotografima i predstavlja se kao prinčeva djevojka.

Ipak, nekoliko mjeseci kasnije par se pomirio, a William je Kate počeo doživljavati mnogo ozbiljnije. Danas su omiljeni kraljevski par diljem svijeta, a sreću su nedavno upotpunili i trećim djetetom, prenosi Index.hr.