Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Charlotte Crosby

Reality zvijezda neprepoznatljiva nakon brojnih operacija

CROSBY (1)

Drastične promjene i česti odlasci na operacije zabrinuli su njezine fanove

Charlotte Crosby više ne nalikuje na sebe zbog brojnih plastičnih operacija kojima se unazad nekoliko godina odlučila podvrgnuti, i to kako bi bila sretnija u životu, što je sama priznala.

Britanska reality zvijezda Charlotte Crosby jedna je od predvodnica trenda plastičnih operacija i estetskih zahvata na licu zbog kojih više ne nalikuje na verziju sebe iz nekih prošlih dana, no tvrdi da je ona s rezultatima i današnjim izgledom presretna.

29-godišnja Charlotte tako je u jednoj od reality emisija u kojoj je učestvovala objasnila svoje razloge odlaska pod nož.

“Ne biste sami sebi trebali uraditi ništa glupo što vam nije potrebno, ali ako postoji neki razlog zbog kojeg vam nedostaje samopouzdanja, krenite i promijenite to. Imate jedan život, nemojte ga proživjeti u bijedi i nesreći”, izjavila je.

Otkrila je i kako je rođena s rijetkim zdravstvenim poremećajem poznatim kao urođena simastija, zbog koje su joj grudi počele rasti spojeno, pa je njihova korekcija bila jedna od prvih na koje se odlučila.

“Nisam imala dekolte, a htjela sam nositi rezane topiće pa sam otišla prvo na konsultacije, a onda i na korekciju”, rekla je Charlotte i dodala kako prije toga nije razmišljala o implantatima, ali ih je pristala ugraditi na prijedlog hirurga.

2016. godine operisala je i nos jer kaže da je na njemu imala veliku grbu koja joj je smetala, pa je odlučila i njega korigovati prije nekoliko godina.

“Razmišljala sam o tome pet godina i to je nešto najbolje što sam ikada učinila. Jako sam sretna zbog toga, kao i zbog drugih raznih zahvata koji uključuju tretmane botoksom i filere za usne”, priznala je.

No drastične promjene i česti odlasci na operacije zabrinuli su njezine fanove. Na društvenim mrežama počeli su joj pisati zabrinute komentare i moliti je da prestane mijenjati izgled, no ona ih je jednostavno odlučila obrisati i ignorisati.

“Već je odavno trebala prestati s time, pogotovo s botoksom i filerima”, “Jadna djevojka, lice joj je jako nateklo. Je li to neka alergija?” pisali su joj na Instagramu.