Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

The Challenge

MTV u najstrožoj tajnosti u Hrvatskoj snima popularni reality show

the-challenge

Zanimljivo je i da je cijeli resort trenutno u jednoj vrsti “lockdowna” i da je u njega gotovo nemoguće ući budući da produkcija ovog televizijskog showa insistira na vrlo rigoroznim epidemiološkim mjerama

U Vrsaru i okolini ovih je dana u potpunoj tajnosti počelo snimanje 37. sezone iznimno popularnog reality showa The Challenge, televizijske mreže MTV.

Kako saznaje Glas Istre u vrsarskom resortu Petalon nalazi se dvjestotinjak takmičara i pratećeg osoblja koji su prije nekoliko dana krenuli sa snimanjem nove sezone jedne od najpopularnijih emisija u programu ove svjetski poznate televizijske kuće.

Pripreme za početak snimanja odrađene su u najstrožoj tajnosti, tako da ni čelnici Turističke zajednice Vrsara nisu u potpunosti bili upoznati o kakvom je projektu riječ i ko je točno zauzeo cijelo turističko naselje u vlasništvu rovinjske Maistre.

Zanimljivo je i da je cijeli resort trenutno u jednoj vrsti “lockdowna” i da je u njega gotovo nemoguće ući budući da produkcija ovog televizijskog showa insistira na vrlo rigoroznim epidemiološkim mjerama, pa su tako svi takmičari prije početka snimanja morali 14 dana provesti u karanteni, a otkako je snimanje počelo, svaki takmičar na lokacije snimanja odlazi u svom automobilu.

– Jedine informacije koje imam su da je Petalon rezerviran na nekoliko mjeseci i da MTV snima na lokacijama u Vrsaru i okolici. Znam da su spominjali neke privatne kuće za odmor. Više od toga stvarno ne znam jer su i domaći ljudi koji rade na projektu ugovorno obvezani da ne mogu o tome govoriti u javnosti. U svakom slučaju, drago mi je da se i u ovoj sezoni nešto događa u Vrsaru i nadam se da će slike Vrsara i okolice preko MTV-a vidjeti veliki broj ljudi. Ovakve velike produkcije iznimno su važne za našu promociju pogotovo u ovom za turizam iznimno zahtjevnom razdoblju – rekla je za Glas Istre direktorica TZ Vrsar Natalija Vugrinec.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Challenge (@challengemtv)

Reality show MTV-a The Challenge možda nije previše poznat u Hrvatskoj, ali širom svijeta ima veliki broj pratitelja. Dio njih će sigurno nakon prikazivanja 37. sezone željeti vidjeti lokacije na kojima se snimao show.

Inače, MTV je The Challenge počeo prikazivati još 1. juna 1998. i trenutno se prikazuje 36. sezona dok je emitovano gotovo nevjerovatnih 485 epizoda ovog reality showa.

Riječ je o showu u kojem uglavnom učestvuju zvijezde drugih MTV-evih reality programa kao što su Real World, Road Rules ili Are you the one?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Challenge (@challengemtv)

U posljednje vrijeme takmičari su i zvijezde programa drugih mreža, pa tako često učestvuju takmičari iz Survivora koji je tematikom i sadržajem vjerovatno i najsličniji The Challengeu.

Voditelj The Challengea je bivši ekstremni sportaš i vozač BMX bicikala 44-godišnji TJ Levine.