Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"the mirror"

Reditelj kojeg je ranio glumac Alec Baldwin napustio bolnicu

New Project – 2021-10-22T130636.617

Baldwin je razgovarao s policijom te je nakon razgovora napustio stanicu

Reditelj Joel Souza otpušten je iz bolnice nakon što ga je na snimanju filma Rust ranio glumac Alec Baldwin, prenosi Mirror.

Voditeljica Kate Garraway u emisiji Good Morning Britain ispričala je da za sada nisu poznati detalji o njegovom trenutnom stanju. Poznato je samo da se Joel osjeća puno bolje.

Glumica Frances Fisher na Twitteru je napisala joj je Souza potvrdio da je napustio bolnicu nakon što je tamo proveo nekoliko sati.

Podsjećamo, Alec Baldwin je pucao iz rekvizitnog pištolja na filmskom setu u Novom Meksiku te ranio reditelja Souzu i usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins.

“Ured šerifa potvrđuje da su dvije osobe ustrijeljene na snimanju filma Rust. Direktorica fotografije Halyna Hutchins (42) i reditelj Joel Souza (48), ustrijeljeni su kad je metak iz rekvizita ispalio producent i glumac Alec Baldwin (68)”, stoji u saopćenju policije.

Baldwin je razgovarao s policijom te je nakon razgovora napustio stanicu, a na Twitteru su se pojavile fotografije uplakanog glumca nastale nakon nesreće.