Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zvanično

Regionalna zvijezda će pjevati u Zenici za Novu godinu: “Vjerujem da su mnogi ljubomorni”

zenica nova godina
Foto: Zenicainfo.ba
Arhiva

Ona je nedavno nakon deset godina pauze objavila novi album naziva “Dolazi ljubav”

Marija Šerifović će uvesti Zeničane u 2024. godinu, saopćeno je danas na zvaničnoj konferenciji za medije u Gradskoj areni “Husejin Smajlović”.

Ona je nedavno nakon deset godina pauze objavila novi album naziva “Dolazi ljubav”.

Zenica na ovaj način nastavlja tradiciju organizovanog ispraćaja stare i dočeka nove godine prigodnim sadržajima u centru grada i spektakularnim koncertima koje tehnički realizuje Radio-televizija Zenica uz pokroviteljstvo Gradske uprave Zenica na čelu sa gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem.

“Srce” Zenice, kako organizatori nazivaju prostor u centru gdje se posljednjih godina realizuje Festival Zenica Adventure, u okviru kojeg je i Centralni javni doček nove godine, ponovo će odisati prazničnim ambijentom posljednjih dana decembra i prvih dana januara, piše zenicainfo.ba.

U pripremi su noviteti u odnosu na prošle godine, ali sigurno je da će najveću pažnju privući koncert mega pop zvijezde Marije Šerifović.

Marija je na današnjoj konferenciji za medije istakla da sa radošću isčekuje druženje sa Zeničankama i Zeničanima:

“Gradonačelnik Kasumović bio je simpatičan i ustrajan u pozivima da nastupim u Zenici, i na kraju smo se na obostrano zadovoljstvo i dogovorili. Vjerujem da su mnogi u regiji ljubomorni s obzirom da su mnogi pokušali da se dogovorimo za novogodišnji nastup ali meni je drago da sam na kraju ipak u Zenici. Bit će ludo, spektakularno i pozivam sve da dođu i da zajedno uživamo”, kazala je Marija Šerifović u najavi svog nastupa u Zenici.