Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

alicia witt

Roditelji američke glumice pronađeni mrtvi u kući, sumnja se na to da su se smrznuli

witt

“‘Nije bilo znakova kaznenog djela. U toku je istraga”, rekli su iz policije

Tijela roditelja glumice Alicie Witt pronađena su u njihovom domu u Massachusettsu, a vlasti sumnjaju na to da su umrli od pothlađenosti.

Diana i Robert Witt pronađeni su u ponedjeljak, nakon što je njihova kći zamolila rođakinju da ih provjeri jer se nisu javljali na telefon.

Iz policije kažu da su supružnici imali problema s peći, a Robert je pronađen odjeven u kaput. Na tijelima nisu pronađeni znakovi traume, kao ni tragovi otrovnih plinova poput ugljikovog monoksida, prenosi Daily Mail.

“‘Nije bilo znakova kaznenog djela. U toku je istraga”, rekli su iz policije.

Susjeda porodice otkrila je da je Robert imao rak, dok je Diane nedavno dijagnosticirana Parkinsonova bolest.

“Bila je krhka ženica, mogao ju je odnijeti malo jači vjetar”, rekla je susjeda te dodala kako je Alicia bila uključena u život svojih roditelja.

Kazala je i da su glumičini roditelji, kada bi neki od njezinih filmova bio na televiziji, dolazili kod nje jer nisu imali televizor u boji.

“Obratila sam se rođakinji koja živi blizu mojih roditelja da ih provjeri. Nažalost, ishod je bio nezamisliv. Molim za malo privatnosti u ovom trenutku kako bih tugovala i sabrala misli u vezi s ovim događajem i posve nestvarnim gubitkom”, rekla je glumica u saopćenju.

Alicia Witt karijeru je započela 1984. godine u dobi od samo osam godina, nakon što ju je David Lynch angažirao u filmu Dina. Pojavila se i u seriji Twin Peaks istog redatelja, a glumila je i u brojnim popularnim serijama poput Obitelj Soprano, Dva i pol muškarca, The Walking Dead i Orange is the New Black.