Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jacob & Co

Ronaldo dobio poklon vrijedan 2,4 miliona maraka, pogledajte njegovu reakciju

ronaldo sat na poklon
FOTO: Screenshot

Kao i većina tajkuna, imao je problema sa zakonom. Optužen je da je za rusku mafiju oprao oko 270 miliona dolara

Cristiano Ronaldo se u maju ove godine na Instagramu pohvalio novim sponzorskim poklonom. Radi se o satu kompanije Jacob & Co vrijednom 105.000 eura. Ovaj brend je otvorio novu trgovinu u Riyadhu pa je Portugalcu, kao najvećoj zvijezdi Al Nassra, tada poklonio spomenuti sat.

Ronaldo je odabran kao glavno lice koje će reklamirati ovaj poznati brend u Saudijskoj Arabiji.

Sat je posebno dizajniran za njega, a sadrži i gravuru popularnog Portugalčevog uzvika kod proslave pogodaka. Na poleđini sata stoga piše “siuuu”, a sprijeda je također u znaku Ronalda.

Arabov je izbjeglica iz Uzbekistana

Sada je Ronaldo dobio novi poklon od iste kompanije, a uručio mu ga je 58-godišnji Jacob Arabo, osnivač kompanije. Ponovno se radi o satu, ali ovog puta o onom koji vrijedi 1,2 miliona eura. Objavljen je video primopredaje poklona..

Pogledajte Ronaldovu rekaciju…

Jacob Arabo je zapravo Jakov Arabov, biznismen koji je rođen u Uzbekistanu te je s 14 godina pobjegao u Ameriku te s roditeljima postao stanovnik New Yorka.

Svoju kompaniju osnovao je 1986. godine, a danas njegovi satovi slove za jedne od najluksuznijih na svijetu.

Njegove proizvode nose neke od najvećih svjetskih zvijezda kao što su Victoria Beckham, Jennifer Lopez, Salma Hayek i Leonardo DiCaprio. Dakako. Kao i većina tajkuna, imao je problema sa zakonom. Optužen je da je za rusku mafiju oprao oko 270 miliona dolara, ali se na kraju izvukao samo s novčanom kaznom.