Ruskinja Nadiya svojim fotografijama zapalila Instagram (FOTO)

Nadiya Mol (2)

Ruska manekenka Nadiya Mol 2014. godine je napravila pravi bum na društvenim mrežama, kada se proslavila i počela da objavljuje provokativne fotografije.

Ova ljubiteljka mode i fitnesa dosta pažnje posvećuje treninzima i pravilnoj ishrani, što se na njenom tijelu i te kako vidi, a ona se ne libi da ponosno i javno pokaže sjajne rezultate ovakvog života.

U prvi plan uglavnom stavlja zadnjicu, koju smatra svojim najvećim adutom i na koju je jako ponosna, pa ne propušta priliku da je “promoviše” u raznim pozama.

Dok čita, vježba, kuha, odmara, sunča se, izazovni šortsevi, tanga gaćice i provokativne poze su nezaobilazne, a na samom kraju sve to i podijeli sa pratiocima na popularnoj društvenoj mreži.

Nadiya može da se pohvali i ostalim dijelovima tijela, pa često ističe i izvajane noge, savšeno zategnut stomak i bujni dekolte.

Za ove dvije godine, zbog zategnutog tijela i slobodnih fotografija, Nadiya je postala jedna od najpopularnijih Instagram zvijezda, gdje ima više od 1,3 miliona pratitelja.