Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Slavni glumac

Ryan Reynolds uzima pauzu od glume zbog porodice: To vrijeme se ne može vratiti

rajan instagram

Reynolds je nedavno za The Hollywood Reporter rekao: Samo pokušavam stvoriti malo više prostora za svoju porodicu i vrijeme provoditi s njima

Ryan Reynolds šokirao je sve u oktobru kada je rekao da se planira malo odmoriti od glume. To je bio udarac njegovim obožavateljima, ali zvijezda Deadpoola ima nekoliko dobrih razloga da se odmakne od posla. Zovu se Blake, James, Inez i Betty.

Reynolds je najavio svoj plan da se odmakne od glume u objavi na Instagramu u kojoj promovira svoj novi film Spirited, mjuzikl inspiriran Božićnom pričom Charlesa Dickensa u kojem glume Will Ferrell i Octavia Spencer.

“Savršeno vrijeme za mali odmor od snimanja filmova”, napisao je Reynolds u naslovu. “Nedostajat će mi svaka sekunda rada s ovom opsceno nadarenom grupom kreatora i umjetnika.”

Dok je Reynoldsova supruga Blake Lively trolala njegovu objavu napomenuvši da je “Michael Caine to učinio prvi”, na njoj svojstven način, čini se da se glumac nije šalio. Želi što više vremena provoditi sa svojom suprugom i njihove tri kćeri, 6-godišnjom James, 5-godišnjom Inez i 2-godišnjom Betty.

Reynolds je nedavno za The Hollywood Reporter rekao: “Samo pokušavam stvoriti malo više prostora za svoju porodicu i vrijeme provoditi s njima.”

Otac troje djece na dodjeli nagrada Wall Street Journal Magazine Innovator Awards u ponedjeljak u New Yorku dodao je: “Znate, ne može se vratiti to vrijeme.”