SHOWbuzz

"brakolom"

Sad znamo da je Lara pogrešno izabrala: “Nismo više zajedno”

11/06/2020

Vijest o razvodu jednog od omiljenih parova u Hrvatskoj posljednjih dana pojavila se u svim hrvatskim medijima, a ni jedno od njih u početku to nije htjelo komentirati

Hrvatska voditeljica, koju je javnost u BiH upoznala kao glavnu protagonistkinju nekada popularne sapunice “Larin izbor” Doris Pinčić Rogoznica napokon se oglasila o šuškanjima i potvrdila da se razvodi od supruga Borisa Rogoznice.

“U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati ali ajde… Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče IKOG osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju”, napisala je u objavi na Instagramu.

Istu je objavu na svom Instagramu podijelio i Boris.

Vijest o razvodu jednog od omiljenih parova u Hrvatskoj posljednjih dana pojavila se u svim hrvatskim medijima, a ni jedno od njih u početku to nije htjelo komentirati. Fanovi su primijetili da Doris vjenčani prsten ne nosi još od februara pa se počelo nagađati da su problemi u njihovom braku počeli upravo tad.

Doris i Boris vezu su počeli 2011. godine, a dvije godine kasnije vjenčali su se u rodnom Zadru.

Ubrzo su dobili sina Donata, a prije dvije godine postali su roditelji djevojčice Gite.

Prošle su godine kupili kuću u predgrađu Zagreba.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.