Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Sadržaj oproštajnih pisama otkrio da se Elvis ubio?

09/04/2018

Priscilla Presley, bivša supruga Elvisa Presleyja, tvrdi da je kralj “rocka” svjesno sebi oduzeo život i da se kobno predoziranje nije dogodilo slučajno.

– Znao je što radi, vjerujte mi – rekla je Priscilla uoči premijere novog dokumentarnog filma o životu kralja rock and rolla.

– On je dobro znao što radi i logična su pitanja ljudi: ‘Zašto ništa niste poduzeli’? Međutim, to nije istina. Puno puta smo ga pokušali odgovoriti od droga i moliti da dođe k sebi. Ali, znate gdje je bio problem? On je Elvis, njemu niko nije mogao govoriti što da radi – kazala je Priscilla.

Šokantne tvrdnje da je Elvis počinio samoubistvo došle su četiri mjeseca nakon što su otkrivena dva oproštajna pisma koje je navodno napisao sami Elvis.

– Život mi se gadi i već sam pomalo umoran. Trebam jako, jako dugi odmor – napisao je navodno Elvis svom menadžeru Joeu Espositu.

I njegov polubrat Stanley tvrdi da se Elvis namjerno predozirao, kazavši kako mu je sasvim jasno da je Elvisu samoubistvo bilo na pameti.

Kralj “rocka” i Priscilla vjenčali su se 1967., a razveli 1973. godine. Muzičar  je preminuo 1977. godine u 42 godini života.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.