Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"rob navike"

Angie Marchese: Elvis Presley je isto jelo znao jesti šest mjeseci svaki dan

elvis

Njegova je supruga objasnila kako je Elvis imao taj problem da je jeo hranu koja mu se sviđala sve do trenutka kada mu ona ne bi dosadila

Elvis Presley je navodno, u jednom trenutku svog života, šest mjeseci za redom za večeru jeo isključivo jednu vrstu hrane, mesnu štrucu i pire krompir. Otkrila je to arhivistica s Presleyeva imanja Graceland, Angie Marchese, razgovoru za britanski Express, koja tvrdi da joj je to rekla Elvisova bivša supruga Priscilla Presley.

“Elvis je bio rob navike, a naprosto je obožavao južnjačku hranu”, istakla je Marchese i naglasila kako je Elvis odrastao na takvoj hrani, te da je obožavao mesne štruce, prženu piletinu, sir i pire krompir. Istakla je i kako nije volio ribu.

“Ribu jedino nije volio. Mrzio je taj miris, nikada u kući nije bilo ribe”, ispričala je.

Elvis je jako volio sendviče od banane i maslaca od kikirikija, ali jedno je jelo navodno volio više od bilo kojeg drugog, a to je upravo mesna štruca s pire krompirom.

Njegova je supruga objasnila kako je Elvis imao taj problem da je jeo hranu koja mu se sviđala sve do trenutka kada mu ona ne bi dosadila. Slučaj s mesnom štrucom i pireom tako je navodno trajao čak šest mjeseci.

Osim mesne štruce, navodno je još jako volio sendviče sa slaninom i senfom, hamburgere i crowder grašak.