Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zbogom hladnoćo

Salma Hayek dočekala Novu godinu na plaži

salma hayek

Iako na Instagramu rijetko objavljuje fotografije u oskudnim izdanjima, zimski odmor u toplijim krajevima Salmu Hayek potaknuo je na objavu serije fotografija u crnom modelu kupaćeg kostima

Meksička glumica Salma Hayek (52) s pravom nosi titulu jedne od najljepših dama u Hollywoodu. Novom serijom Instagram fotografija u kupaćem kostimu nikoga nije ostavila ravnodušnim.

“Zbogom hladnoćo. Novu godinu započinjem na suncu”, otkrila je slavna meksička glumica na Instagramu objavom fotografije na kojoj pozira u Londonu.

Nakon kratkog boravka u britanskoj prijestonici, zanosna Salma Hayek objavila je mnoštvo fotografija sa zimskog odmora na kojem uživa u društvu 11-godišnje kćeri i supruga, francuskog milijardera Francois-Henri Pinaulta, inače predsjednika kompanije Kering u čijem se vlasništvu nalaze neki od najpoznatnijih modnih brendova današnjice.

Iako na Instagramu rijetko objavljuje fotografije u oskudnim izdanjima, zimski odmor u toplijim krajevima Salmu Hayek potaknuo je na objavu serije fotografija u crnom modelu kupaćeg kostima koji je istaknuo njezine prirodno raskošne obline.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#nature #naturaleza

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

“Volim riječ obline. Ravna linija može biti tako dosadna. Ali neću vam lagati, voljela bih da je ta zaobljena linija na nekim mjestima okrenuta prema unutra, a ne prema van”, svojevremeno je izjavila u intervjuu za magazin The Edit.

Njen stav prema godinama i starenju je osvježavajući, pogotovo prema holivudskim standardima. Lijepa latina isto tako na krije da se bori s određenim problemom koji dolazi godinama – vidom koji joj se pogoršao, pa priznaje da joj to teže pada nego menopauza.

“Najgori dio starenja su oči. Ne mislim na bore oko očiju, već same oči. Ja sam vizualna osoba, a sad ne mogu više ni čitati bez dioptrijskih naočala”, iskreno govori lijepa Salma.