SHOWbuzz

Salma Hayek magnet za napuštene životinje

04/06/2016

Holivudska ljepotica Salma Hayek (49) gostovala je u “The Graham Norton Showu” u kojem je otkrila kako ju je ljubav prema životinjama tjerala na razne ludosti pa čak i da se pred suprugom pretvara da ga vara.

Glumica je ispričala da rado udomljava napuštene životinje i kako to ponekad jako živcira njenog supruga Francoisa-Henria Pinaulta pa često mora smišljati vrlo kreativne metode kako bi ga obavijestila da planira udomiti još jednu životinju.

– Obećala sam mu da ću prestati kada smo imali 10 pasa, 5 papagaja, konje, mačke i, inače, jedna od njih nema rep, a druga nogu. Ipak, napuštene životinje nekako uvijek pronađu put do mene, što mi on ne vjeruje, ali je istina, tako da sam mu obećala da ih neću dovoditi više – ispričala je Salma.

Novog ljubimca nazvala je Ochoa, po meksičkom nogometašu, a onda se sjetila svog obećanja.

– Tada mi je pala na pamet fenomenalna ideja, a to je da se pretvaram da imam aferu s drugim muškarcem. Potom bih rekla “Ne, nemam. Udomila sam još jednog psa” i njemu bi laknulo. Počela sam riječima: “Slušaj, osjećam se užasno, ne znam kako da ti ovo kažem. Znam da se neće lijepo završiti i stvarno sam nervozna. Imaj milosti prema meni. Budi strpljiv i pokaži razumijevanje. Jednostavno, bila sam pod velikim stresom i jako sam umorna, a i usamljena ovdje jako dugo. Znaš da ljudi rade glupe stvari kada su u takvom stanju” – ispričala je glumica, ali joj on ipak nije povjerovao.

– Rekao mi je “Ne moj mi samo reći da si udomila još jednog psa” – objasnila je glumica uz smijeh.

Komentari