SHOWbuzz

Skandal u emisiji

Sejo Sexon napustio studio RTRS-a: “Vi stvarno živite u science fictionu”

22/01/2019

"Imate priliku raspraviti s gospodinom sve... Jer ovo je sramota stvarno što pričate", govorio je Sexon

Sejo Sexon napustio je studio RTRS-a nakon što je ušao u verbalni sukob s vlasnikom radija Hard Rock radija.

Voditeljica je pitala vlasnika Hard Rock radija kako funkcioniraju playliste, a bosanskohercegovački muzičar nije se slagao s njim.

“Mislim da je ta priča o namještanju, onako po meni, pomalo naučna fantastika, zato što sve i jedna ozbiljna stanica ima ozbiljan program, uglavnom je to jazzer ili nešto slično. Znači vi sad možete, gospodin sad može sa mnom u studio Hard Rock radija i da pogleda sve što je Hard Rock pustio u zadnjih 15 godina, a ne u zadnjih 7 dana”, poručio je vlasnik radija.

Dodao je da “manje-više svi koriste slične programe”, ali tad ga je Sexon prekinuo, iako je obećao da to neće napraviti. “Vi stvarno živite u science fictionu”, poručio mu je Sexon, nakon čega rasprava nije stala.

“Ti si pijan ili nadrogiran, nemoj na mene vikati, čovječe, daj malo šuti…”, rekao je vlasnik radija Sexonu. Voditeljica je pokušala smiriti strasti, no suosnivač Zabranjenog pušenja ustao je i otišao.

“Imate priliku raspraviti s gospodinom sve… Jer ovo je sramota stvarno što pričate”, govorio je Sexon dok je izlazio, dodavši kako u sat vremena “gospodin nije izgovorio nijednu istinitu rečenicu”.

“To u životu nisam vidio, a 30 godina se motam po vašim mjestima. Sram vas bilo”, kazao je odlazeći.

“Hard Rock nikad nije pustio Zabranjeno pušenje”, govori vlasnik radija pred kraj dijela snimke iz emisije koji se pojavio na YouTubeu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.