šetnja New Yorkom

Serena namjerno zaboravila zakopčati donji dio haljine?

Serena-Williams_-Gucci (1)

Haljinu sa sitnim plavo bijelim prugicama i printom malih srca dizajnirao je upravo njen modni brend, a može se naći u prodaji za 100 dolara

Jedna od najboljih teniserki svijeta, Serena Williams, nije htjela dozvoliti da joj vjetrovito vrijeme određuje modni izbor. Zato je pred paparazzima doživjela malu nezgodu kad joj se podigla kratka haljinica i otkrila donje rublje.

Teniserka je u srijedu u New Yorku izašla u svjetlo plavoj haljini koja je zbog dugmića sprijeda podsjećala na košulju ili ogrtač.

No, dok je hodala, vjetar je podigao haljinu pa su joj izvirile bijele gaćice.

Doduše, s lijevom je rukom cijelo vrijeme pridržavala torbicu pa se činilo da drži i haljinu. Serena je nezgodu odradila profesionalno te je izgledalo kao da je sve namjerno i upravo onako kako je htjela.

Haljinu sa sitnim plavo bijelim prugicama i printom malih srca dizajnirao je upravo njen modni brend, a može se naći u prodaji za 100 dolara.

Serena je pokrenula liniju odjeće u maju 2018., a jedan od njenih ženskih sakoa nosila je i Meghan Markle u oktobru prošle godine na kraljevskoj turneji po Australiji.