Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

tako kaže

Severina: Brak je precijenjen, ja sam sretno rastavljena

severina osijek
FOTO: Screenshot

Znate koja je tajna dobrog koncerta? Tajna svakog pametnog izvođača su najbolji muzičari koji postoje, kazala je Severina

Hrvatska pjevačica Severina je na Instagramu objavila video priprema za koncert u Osijeku.

Na snimci je progovorila o karijeri i životu.

“Znate koja je tajna dobrog koncerta? Tajna svakog pametnog izvođača su najbolji muzičari koji postoje. Menadžer koji ti masira noge. Dobri prijatelji”, rekla je pjevačica.

U nastavku je komentirala i svoj ljubavni život.

Izgleda da joj više nije do udaje.

“Ja ne bih da me više iko prosi, da sam mogla sada reći da sam sretno rastavljena. Precijenjen je brak”, zaključila je Severina.

Dugoočekivani Severinin koncert u Osijeku, prema riječima organizatora, izazvao je toliki interes da je dvorana ‘Gradski vrt’ nekoliko dana zaredom mogla biti ispunjena. No, za sve one koji su imali sreće na vrijeme osigurati svoje ulaznice za ovu jedinstvenu večer, Severina je priredila spektakl za pamćenje.

“Nisam bila 12 godina u Osijeku, ali koliko vidim, ljubav ne samo da nije splasnula, nego se širi i na djecu onih koji su mi dolazili na koncerte dok su bili djeca. Drago mi je da su na koncert došli ljudi iz raznih gradova. Splita, Sinja, Budimpešte, Beograda… I žao mi je što nismo bili u mogućnosti organizirati termine za još koncerata, ali obećavam Osijeku da ću doći uskoro ponovno. Kao i svima koji su došli iz drugih gradova, da ću doći uskoro i u njihove gradove”, izjavila je Severina.