SHOWbuzz

Novi album

Severina na Instagramu otkrila zašto je nestala s društvenih mreža

03/11/2018

Severinu se u posljednje vrijeme nije moglao vidjeti u javnost, a bila je i mnogo manje aktivna na društvenim mrežama nego što je to bila ranije.

Severina je na Instagramu objavila da je završila sa snimanjem albuma koji mnogi već dugo iščekuju s nestrpljenjem te tako otkrila koji je razlog njenom izbivanju s društvenih mreža i javnih događanja u posljednje vrijeme.

“Divno mi je podijeliti s vama osjećaj da sam završila sa snimanjem albuma. U to ime evo i jedan #HALO selfie. Hvala svima koji ste me podržavali, s nestrpljenjem čekali i pisali ‘kad će?’, ljutkali se, ali uvijek pjesme traže svoje pravo vrijeme, nikad ja. A na pjesme se ne možete ljutiti. Pogotovo ne na ove koje sam sad snimila… Na albumu će se osim pjesama Kao, Otrove, Mrtav bez mene, Tutorial, Unaprijed gotovo i Magija, naći još 7 novih pjesama. Uskoro… Kroz desetak dana ću objaviti datum izlaska albuma…”, napisala je Severina uz fotografiju na kojoj ima širok osmijeh.

“Napokon”, “Jedva čekam”, komentari su koji su preplavili Severinin Instagram, a javile su se i njezine prijateljice Karla Kaić i Iva Radić, poznatija kao Balaban. “Halloooo, jedva čekam”, “Toooo, jedva čekam”, poručile su Severini uz emotikone srca.

Inače, Severinu se u posljednje vrijeme nije moglao vidjeti u javnost, a bila je i mnogo manje aktivna na društvenim mrežama nego što je to bila ranije. Mnogi su za to okrivili nedavne afere s golišavim fotografijama, no čini se da je ona vrijeme provodila u studiju.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.