Hrvatska pjevačica

Severina optužila učiteljice da su joj zlostavljale sina: Zbog straha ne želi u školu

severina press

Potom se požalila da joj bivši partner Milan Popović zagorčava život. Tvrdi da Milan sarađuje s Ratkom Mačekom, glasnogovornikom vlade Ive Sanadera

Severina Kojić danas je na press konferenciji pred početak svoje turneje otkrila da ima velike privatne probleme i optužila školu koju pohađa Aleksandar za zlostavljanje djeteta. Kako tvrdi pjevačica, učiteljice su malenog Aleksandra zaključale u školu dva sata te mu nisu dozvolile da ode kući sa Severininim suprugom, Igorom Kojićem, prenosi Index.hr.

“Dešavaju mi se u životu jako teške stvari s obzirom na situaciju s mojim djetetom i suprugom. U petak se dogodio incident u školi u koju ide moje dijete, a gdje su ga učiteljice zaključale u školu, navlačile i tjelesno i fizički povrijedile te ga dva sata zadržavale i nisu puštale da ga preuzme moj suprug jer ja lično nisam mogla doći po njega”, kazala je.

“S obzirom na to da niko osim mene ne može odvesti moje dijete iz škole, na taj način se meni, kao majci, onemogućuje da radim svoj posao ili da budem bolesna pa da zbog toga ne mogu doći po dijete”, dodala je Severina.

“Ja sam im poslala i ispričnicu jer sam od plesnih probi imala malu povredu. Do danas me niko iz te škole nije nazvao, dobivam i dalje prijeteće mailove od oca, dijete mi ne želi ići u školu jer je doživjelo veliku traumu. Prepao se, mislio je da će cijelo vrijeme biti zatvoren u školi. Vukle su ga za ruku, za ramena, za stomak, to sve imam i u liječničkom nalazu, i prijetile su mu da će dobiti batine ako se ustane sa stolice”, tvrdi pjevačica.

Potom se požalila da joj bivši partner Milan Popović zagorčava život. Tvrdi da Milan sarađuje s Ratkom Mačekom, glasnogovornikom vlade Ive Sanadera.

Sve ovo se dešava jer mi je otac djeteta uz pomoć Centra za socijalnu skrb i još nekih ustanova rekao da će mi uzeti dijete koje sa mnom živi od rođenja. On je uzeo Ratka Mačeka koji je mojoj prijateljici rekao da su napravili sve da mi se oduzme dijete, to je bilo prije nekih dvije godine.

“Navodno, moram reći navodno, pa vi novinari možete napisati da ste čuli od susjeda – Milan Popović je platio kampanju Milana Bandića, a škola je pod gradskom upravom”, kaže Severina.

Severinine tvrdnje komentirala je direktorica škole Ljiljana Klinger.

“Ja to nisam vidjela, ali znam o čemu govorite iz upita novinara, telefoni ne prestaju zvoniti. Naravno da je to sve fikcija, ali vodi se niz procesa i budući da se radi o djetetu, vama je jasno da ću se suzdržati od izjava”, kazala je.