Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Severina otkrila: Ovo će mi biti kuma na vjenčanju (FOTO)

Severinino vjenčanje (4)

Dva dana prije beogradske svadbe čije detalje zasad drži u strogoj tajnosti, Severina je ipak otkrila ko će se naći u ulozi kume.

Riječ je, naravno, o njezinoj najboljoj prijateljici Andreji Čermak kojoj je splitska pjevačica prije deset godina također bila kuma na vjenčanju s Hrvojem Čermakom. Beogradski mediji tvrde da 500 uzvanika neće sa sobom u salu moći ponijeti mobitele, a i osoblje hotela potpisalo je ugovor o čuvanju privatnosti mladenaca.

[yuzo_related]

Prijateljstvo Severine i Andreje Čermak traje više od deset godina, jedna drugoj uvijek su podrška, a tako će biti i na velikom vjenčanju Severine i Igora Kojića ove nedjelje u Beogradu. U ulozi mladenke naći će se niko drugi nego Andrea koja se na Instagramu pohvalila koliko je ponosna zbog toga.

Upravo joj je Severina 2005. bila kuma kad se tada Andrea Tikvić vjenčala s Hrvojem Čermakom s kojim danas ima troje djece. Djevojačku večer za Severinu prije njezina odlaska u Beograd, na kojoj su se našle sve prijateljice, čini se da je organizirala upravo Andrea, a Seve joj se zahvalila riječima – “Prijatelj je cvijet jednog trenutka i plod vremena”.

Severina je u Beograd stigla prije tri dana, u utorak, da bi se pobrinula za posljednje detalje svadbe koja će se održati u luksuznom beogradskom hotelu Crowne Plaza.

Osoblje hotela potpisalo je ugovore o čuvanju privatnosti para, a na dan svadbe mobiteli će im biti oduzeti. Cijeli tim profesionalaca angažiran je u pripremi svadbe i dekoriranju sale. U utorak je Severina u Zagrebu preuzela vjenčanicu. Glamura kad je haljina u pitanju zasigurno neće nedostajati.