Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Severina otkrila prednosti mlađeg muža

severina igor

Severina Kojić prve minute 44. rođendana dočekala je u Novom Pazaru na koncertu, a odmah nakon toga uputila se u dom Kojića na Bežanijskoj kosi, piše Blic.rs .

Kako kaže, ne opterećuje se kako će organizirati proslavu jer od kada se udala za Igora Kojića, on je zadužen za sve.

– Igor ima plan kako će izgledati moj rođendan. Moje je samo da uživam – rekla je Severina i dodala da nije opterećena gala proslavama.

– Kada mi spomene rođendan, uvijek se sjetim kada sam odlazila sa prijateljicama na sladoled. Jeli smo ‘Snjeguljicu’. To mi je omiljeni sladoled – rekla je kroz smijeh Severina.

Dodaje da nije previše opterećena godinama, koje su za nju samo brojke na papiru i da neće uskoro obrađivati hit ‘Tridesete’ u ‘Lete mi, lete četrdesete’.

– Ja nikada neću biti žena svojih godina – rekla je Severina.

Ipak, pjevačica nije mogla ne prisjetiti se i jednog rođendana koji joj nije ostao u najljepšem sjećanju.

– Jedne godine majka mi je bila bolesna u ovom periodu i to je bio moj najgori rođendan. Bila sam mlada tada. Po lošem pamtim još samo one kada nisam bila sa dragim osobama – rekla je i dodala da su joj Pazarci, gdje je dočekala i prve minute rođendana, priredili pravi spektakl.

– Ovdje imam prekrasne domaćine. Odlična je hrana. Poveli su me na najbolje ćevape koji postoje, a potom ova rijeka ljudi koja je došla pjevati sa mnom. Pa mogu li bolje proslaviti rođendan, i moj i ovog grada? – zaključila je.

Iako nije neko ko voli raditi slavlje za svoje rođendane, Severina ipak voli razveseliti drage ljude.

– Volim organizirati različita iznenađenja. Lagat ću ako kažem da ona i meni ne odgovaraju, ali više volim biti ta koja će ih prirediti – otkrila je.