Hrvatska pjevačica

Severina: Znam ko je objavio moj snimak, saznala sam prošle godine

severina

Moja potreba za nekim pjesmama nije bila samo da bih nešto radila i namjerno napravila nešto drugačije, to je jednostavno u meni čučalo

“Život generalno kažnjava sve nas. Neke pravedno, neke ne. Ali s vremenske distance, uspjela sam se izdići iznad svega što mi se tad dogodilo. To je bila veoma ružna stvar koju je iz gluposti i zlobe napravila jedna osoba. Znam ko je, saznala sam prošle godine”, rekla je Severina u intervjuu za srpske Novosti o eksplicitnoj snimci nje i Milana Lučića koja je izašla 2004. godine.

“Kad prođete javno sramoćenje, onda, htjeli ili ne htjeli, morate naučiti izboriti se s tim. U jednom trenutku me nazvao Arsen, jer smo bili bliski, i rekao mi: ‘Kolegice, čujem da vam je izašao neki film, ali da nema muziku pa se preporučujem, jer ja sam filmski kompozitor’. To je bilo predivno”, ispričala je Severina.

Pjevačica je progovorila i o estradi i svojim prioritetima u životu.

“Moja potreba za nekim pjesmama nije bila samo da bih nešto radila i namjerno napravila nešto drugačije, to je jednostavno u meni čučalo. Sjećam se pjesme ‘Moja štikla’, s kojom smo išli na Eurosong. To niko ne bi otpjevao, ali ja se nisam libila snimiti stvari koje su mene radovale i veselile. Mene aplauz više ne zanima. To sam dobila. Zanima me samo da sam ja sretna”, zaključila je Severina.

Intervju je dala povodom velikog koncerta u Beogradu koji će održati 23. novembra u sklopu svoje nove turneje The Magic Tour.