Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Severinin suprug nije birao riječi da odbrusi ocu njenog djeteta

severina narukvica

Poslije novih prozivki koje je Milan Popović uputio na račun bivše zaručnice Severine kada je u pitanju skrbništvo nad njihovim sinom Aleksandrom, Igor Kojić stao je u odbranu svoje supruge.

Igor se s Milanom odlučio obračunati putem društvenih mreža, pa je kao fotografiju podijelio screenshot Milanove izjave za medije u kojoj on aludira da je Severina majka koja na sve načine dijete pokušava odvojiti od oca.

Dio Milanove izjave koju je Igor objavio glasi ovako.

– U Americi postoji sindrom… Uskraćuju viđenje, znači ograničavaju susrete i druženja, na sve moguće načine pokušavaju oca spriječiti da uživa u provođenju vremena sa svojim djetetom – reko je Milan.

A Igor je na to dodao da nije čitao o tome kakav sindrom postoji u Americi, ali da je vidio da neko samoinicijativno ne vidi ili ne čuje vlastito dijete po pet, pa tri, pa dva mjeseca.

– Pitam se kakvu nam to mogućnost sistem treba dati. Možda mogućnost da neko falsificira pasoš ili da nas netko prati i uhodi mjesecima – zapitao se Igor pa pored fotografije koju je podijelio dodao i jednu mudru misao.

– Kad dođe do rasprave neke su vam riječi blage, dokazi jaki, a ja iz iskustva znam da su riječi jače uvijek kad su dokazi slabi – napisao je Severinin suprug.

Ovih dana Milan je u javnost izašao s novim detaljima iz sudskog spora koji već mjesecima vodi protiv Severine.