SHOWbuzz

cannes

Sharon Stone se na crvenom tepihu pojavila u društvu najstarijeg sina

18/07/2021

Roan se inače također bavi glumom, a u centru pažnje našao se prvi put sa samo osam godina, usred bitke za skrbništvo koju su vodili njegova majka i otac

Sharon Stone pojavila se u Cannesu u društvu posvojenog sina Roana Josepha Bronsteina kojeg dijeli s bivšim partnerom Philom Bronsteinom.

Američka glumica Sharon Stone jedna je od glavnih zvijezda Filmskog festivala u Cannesu i ne propušta ni važna popratna događanja, pa se tako pojavila i u ulozi voditeljice dobrotvorne večeri amfAR Gala i to u zanimljivu društvu.

Naime, 63-godišnja Sharon ponosno je prošetala pred okupljenim fotografima i drugim uzvanicima sa svojim 21-godišnjim sinom Roanom Josephom, s kojim se inače ne pojavljuje često u javnosti.

Ona je blistala u lepršavoj haljini boje lavande, a njen sin je bio elegentan u crnom smokingu što i priliči takvoj prilici.

Glumica je Roana posvojila s bivšim suprugom, 70-godišnjim američkim novinarom Philom Bronsteinom s kojim je vezu prekinula 2003. godine.

Roan se inače također bavi glumom, a u centru pažnje našao se prvi put sa samo osam godina, usred bitke za skrbništvo koju su vodili njegova majka i otac, a koja je imala neke bizarne preokrete.

Naime, tokom procesa otkriveno je da je glumica sinu željela ubrizgati botoks u stopala, i to kako bi spriječila širenje neugodnih mirisa, što joj je gotovo uništilo sve šanse da dobije puno skrbništvo.

Bila je to priča koja bi se mogla dogoditi samo u filmskim farsama, no za Sharon je to bila stvarnost i nije joj bilo do smijeha. Čak i u Hollywoodu, gdje su smrznuta botoksirana lica gotovo obvezna pojava, takvo je ponašanje začudilo sve, pa je u San Franciscu, gdje je Roan živio s ocem, to bilo dovoljno da Sharon izgubi skrbništvo nad njime.

Sudac je osudio njenu reakciju kao “prekomjernu” jer je Roanu to prouzročilo stvarnu bol.

Sve je počelo kada je Sharon odlučila da Roanova stopala mogu imati koristi od ubrizgavanja nekoliko injekcija botoksa, seruma koji se obično koristi za izglađivanje bora, ali također može spriječiti znojenje pazuha, a glumica je smatrala da će to riješiti problem neugodnog mirisa stopala.

Inače, Sharon i Phil odlučili su posvojiti Roana u braku u kojem su bili od 1998. do 2004. godine.

Par je pokušao dobiti djecu prirodnim putem, ali Sharon je patila zdravstvenog stanja koje joj je onemogućilo da rodi dijete. Doživjela je dva pobačaja, nakon pet mjeseci svake trudnoće.

Sharon je majka trojice sinova koje je posvojila između 2000. i 2006. godine. Nakon razvoda od Bronsteina, glumica je posvojila još dva sina Lairda (16) i Quinna (15).

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.