Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Problematičan

Sin Sinana Sakića pretukao i opljačkao krojača, pa otišao s prijateljem na piće

sinan_sakic_rasid

Rašid, inače Sinanov najstariji sin, privođen je još kao maloljetnik

Sin Sinana Sakića Rašid uhićen je nakon što je pretukao i opljačkao jednog krojača u srpskoj Loznici, piše Kurir.

Rašid i njegov prijatelj M.Č. upali su u krojačevu radnju, gazdu pretukli i opljačkali, a nakon toga mirno otišli u kafić i naručili piće. Upravo ih je u tom kafiću uhitila policija nakon što je napadnuti krojač prijavio razbojništvo, prenosi srpski tabloid.

Rašid, inače Sinanov najstariji sin, privođen je još kao maloljetnik, zbog nasilničkog ponašanja, nanošenja teških povreda, napada, pokušaja ubistva i iznude. S istim ponašanjem je nastavio i kada je napunio 18 godina. U akciji Sablja priveden je pod sumnjom da je “jedan od šefova” organiziranog kriminala u Loznici.

Posljednji put iz zatvora je pušten sredinom aprila prošle godine. Odležao je 12-godišnju kaznu zbog ubojstva Dragoljuba Despotovića i pokušaja likvidacije Radomira Lazića, kao i zbog posjedovanja droge.

Nedugo nakon Rašidovog izlaska iz zatvora njegov otac Sinan je 1. juna 2018. godine preminuo u Beogradu, u 62. godini života. Sinan nije odobravao to što je Rašid radio, to je i javno govorio, kao i to da smatra da njegov sin treba platiti za napravljene pogreške. Popularni pjevač je u intervjuima priznao da je sina u zatvoru posjetio samo jednom, dok ga u bolnici nije ni posjetio.