Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Drew Barrymore

Slavna glumica otkrila da se kaje što je radila sa Woodyjem Allenom

woody-allen-drew-barrymore-1

Drew Barrymore se osvrnula na rad sa Woodyjem, nekoliko godina nakon što je Farrow objelodanila tvrdnje o zlostavljanju

Drew Barrymore se tokom intervjua sa Dylan Farrow, usvojenom kćerkom Mije Farrow i Woodyja Allena, koja je oca optužila za seksualno zlostavljanje, osvrnula na period kada je snimala film sa Woodyjem Allenom.

Povodom premijere serije “Allen v. Farrow” koja se bavi navodima Dylan Farrow da ju je usvojeni otac Woody Allen seksualno zlostavljao dok je bila dijete, iako je on kontinuirano negirao te navode, Drew Barrymore je ugostila Farrow u svojoj emisiji.

Njih dvije su razgovarale na temu seksualnog nasilja, koje i Farrow obrađuje u dokumentarnoj seriji na HBO, a Drew Barrymore se osvrnula na rad sa Woodyjem, nekoliko godina nakon što je Farrow objelodanila tvrdnje o zlostavljanju.

“Radila sam sa Woodyjem Allenom, 1996. godine kada smo snimili film ‘Svi kažu da te volim’ i nije postojala bolja stavka za karijeru od rada sa njim”, objasnila je glumica.

Nastavila je: “Onda sam dobila djecu, i to me je promijenilo, jer sam shvatila da sam jedna od osoba koja je zapravo bila preplašena da gleda dalje od onoga što joj je rečeno.”

Zatim se Drew zahvalila gošći na “hrabrom izboru” koji sada utiče na ono što se događa u industriji zabave. Dirnuta tim riječima, Dylan Farrow je priznala da je na ivici da zaplače.

“Lako je meni da kažem: ‘Naravno da ne bi trebalo da radite sa njim, on je kreten, on je čudovište’, ali smatram da je nevjerovatno hrabro i velikodušno što priznajete da su moja priča i ono što sam prošla dovoljno važni da to preispitate”, rekla je Dylan.