Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jamie Lee Curtis

Slavna glumica otvoreno: Drogirala sam se s ocem

jamie

Jamie je prvenstveno bila ovisna o Vicodinu, ali kaže da se uvijek mogla kontrolirati

Glumica Jamie Lee Curtis (60) u intervjuu za magazin Variety priznala je da je već 20 godina ‘čista’, ali da je godinama bila ovisnica o alkoholu, kokainu i tabletama. Jednom je rekla da se drogirala zajedno sa svojim ocem, slavnim glumcem Tonyjem Curtisom.

– Znala sam da moj tata ima problem jer sam ga i ja imala pa smo počeli dijeliti drogu. Bilo je vremena kad sam bila jedino dijete koje je pričalo s njim, a imala šestero braće i sestara. Sad ih imam pet jer se moj brat Nicholas predozirao heroinom kad mu je bila 21 godina – ispričala je Jamie, prenosi People.

Jamie bez ustručavanja kaže da se nadrogirala s ocem, uzeli su kokain.

– Naposljetku je on bio ‘čist’ jedan kratak period i bio je na odvikavanju otprilike tri godine. Ali to nije potrajalo dugo – rekla je Jamie. Tony je 2010. godine u 86. godini preminuo od zatajenja srca.

Jamie je prvenstveno bila ovisna o Vicodinu, ali kaže da se uvijek mogla kontrolirati.

– Nikada nisam uzimala alkohol i tablete dok sam radila. Nikada se nisam drogirala prije 17 sati, nikada nisam uzela tablete u 10 sati ujutro. Radila sam to u kasno poslijepodne ili predvečer, osjećala sam se kao da sam ušla u toplu kupku od opijata – ispričala je Jamie te naglasila da niko nije znao za njezinu ovisnost.

Prekretnica u njezinom životu bila je kad je uzela pet Vicodina s čašom vina, a prijateljica joj je rekla: “Misliš da si fenomenalna, a zapravo si mrtva”. Tad je Jamie shvatila da mora prestati, iako je koristila Vicodin deset godina. Nakon tog događaja je ‘čista’ već 20 godina.