napunila korpu do vrha

Slavna glumica u “korona izdanju”, rijetki su je prepoznali

charlize

Glumica i njena fondacija izdvojili su milion dolara za borbu protiv širenja koronavirusa

Odjevena u ležerno izdanje, sportsku jaknu, tajice, tenisice, sa šiltericom na glavi uz nezaobilazne sunčane naočale, zaštitnom maskom i rukavicama, neprepoznatljiva Charlize Theron strpljivo je čekala u redu kako bi obavila kupovinu.

Sudeći prema fotografijama slavna oskarovka se ovih dana u trgovini na Beverly Hillsu opskrbila zalihama namirnica za duže vrijeme.

Charlize i njena fondacija izdvojili su milion dolara za borbu protiv širenja koronavirusa. Fondacija Charlize Theron “Africa Outreach Project” (CTAOP) objavila je da će u sklopu inicijative “Zajedno za nju” 500.000 dolara otići skloništima za žrtve nasilja u porodici i programe u zajednici koji se bore protiv nasilja. Preostala sredstva, naveli su iz Fondacije, bit će podijeljena širom svijeta.

44-godišnja glumica je samohrana majka dvoje djece, a prošle je godine izjavila kako ne može naći partnera, jer je se muškarci boje. Inače je poznata po istančanom modnom stilu. A poznata je i kao pobornica zdravog života i održavanja top-forme.