Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Anya-Taylor Joy

Slavna glumica u tajnosti se udala prije dvije godine, objavila je nekoliko fotografija

Anya Taylor Joy
FOTO: Instagram
Anya Taylor Joy na svom vjenčanju

Podijelila je i nekoliko fotografija s prijateljicom Carom Delevingne, kao i fotografije kolača koji nalikuju na ljudsko srce

Glumica Anya-Taylor Joy potvrdila je brak s Malcolmom McRaeom otkrivši da su se vjenčali u tajnosti prije dvije godine. Zvijezda Daminog gambita na Instagramu je suprugu zaželjela “sretnu drugu godišnjicu braka” i podsjetila na njihovo vjenčanje.

“Prije dvije godine, 1. aprila, tajno sam se udala za svog najboljeg prijatelja u New Orleansu. Čarolija tog dana utkana je u svaku stanicu mog bića, zauvijek”, napisala je u opisu objave te podijelila nekoliko fotografija s vjenčanja koje prikazuju Anyu u Diorovoj haljini.

Podijelila je i nekoliko fotografija s prijateljicom Carom Delevingne, kao i fotografije kolača koji nalikuju na ljudsko srce.

Anya rijetko govori o Malcolmu

Glumica je rijetko govorila o svojoj vezi s Malcolmom, a vezu su uspjeli održati uprkos tome što su živjeli na suprotnim stranama Atlantika. Naime, Anya uglavnom živi u Londonu, dok Malcolm, koji također glumi i svira u bendu, živi u SAD-u. Govoreći o svojoj vezi za britanski Vogue u martu 2022., Anya je otkrila da je rekla svom partneru da joj je on kao “hobi”.

“Konačno sam našla nekoga ko će sretno sjediti u tišini sa mnom i čitati. Zapravo imamo 7 i 80 godina u isto vrijeme i to jako dobro funkcionira”, rekla je.

Govoreći o vezi na daljinu, istaknula je da ju je teško održavati, no da joj je to super jer tako “cijene vrijeme koje provode zajedno”.

Podsjetimo, Anya je rođena u Miamiju na Floridi i preselila se u Buenos Aires kao mala prije nego što se sa šest godina preselila u London “zbog političkih razloga” sa svojim roditeljima, ocem bankarom Dennisom, Škotom rođenim u Južnoj Americi, i majkom Jennifer.

Uloga šahistice Beth Harmon u Netflixovoj seriji Damin gambit donijela joj je Zlatni globus za najbolju glumicu i nagradu Udruženja filmskih glumaca. Može se pohvaliti i nominacijom za Zlatni globus za ulogu u crnoj komediji The Menu, a tumači i glavnu ulogu u akcijskom blockbusteru Furiosa.